English

Новет – Животните и ние

гр. Пловдив
бул. България №276

0888 83 83 42

032 96 31 29

понеделник до петък: 8:00 – 19:00
събота и неделя: 9:00 – 18:00

Още контакти и карта ➝

You can change the site language in the menu. Got it

Услуги

Подробни прегледи

Стараем се да прегледаме напълно всеки наш пациент и да разпитаме подробно за неговото здравословно състояние, за да не пропуснем нещо важно. Обръщаме голямо внимание на профилактиката и на вашата информираност.

Научете още ➝

Образна диагностика

Тук влизат рентгенографската и ехографската диагностика.

Научете още ➝

ЕКГ диагностика

Представлява регистриране на електрическата активност на сърцето. Тя е много полезна при установяване и проследяване на сърдечни заболявания, а също и по време на анестезия и др.

Научете още ➝

Хирургия

Добрата екипировка на операционната ни, както и квалификацията на лекарите, позволява да извършваме голям набор от различни хирургични интервенции.

Научете още ➝

Физиотерапия с PMF

Физиотерапията с PMF – пулсово магнитно поле е метод отдавна утвърден във ветеринарната медицина. Изплозва се за облекчаване на болката по време и след оперативни интервенции, за лечение на стари или нови наранявания, в спорта за тонизиране на мускулите. Използва се също така и в ортопедията.

Научете още ➝

Козметични услуги

Предлагаме подстригване, къпане, рязане на нокти, почистване на уши, разресване, изобщо всички процедури, за да стане вашия любимец неотразим. За екзотичните животни – рязане на нокти, пилене на клюн и нокти на папагали, подрязване на крила.

Научете още ➝

Ваксинации

Убедени сме, че правилно изпълнената схема на ваксинации защитава вашият домашен любимец от много опасни и фатални заболявания. Предпочитаме да се грижим за профилактиката на нашите любими пациенти, отколкото да лекуваме болести свързани с тежко страдание.

Научете още ➝

Лабораторни изследвания

Извършваме широк спектър лабораторни изследвания позволяващи по-точното диагностициране и назначаване на терапия за редица състояния и заболявания.

Научете още ➝

Ветеринарна стоматология

Разполагаме с модерна стоматологична машина и с ултразвуков скалер за почистване на зъбен камък. Разполагаме и с пълен набор специализирани инструменти за работа по зъбите на по-малките любимци като зайци, морски свинчета и други гризачи.

Научете още ➝

Висококачествени храни и аксесоари

Стремим се да предложим най-добрите храни за вашите любимци, защото доброто хранене означава добро здраве. При нас ще намерите храните на Hill's, Purina Pro Plan, Royal Canin, Animonda. За зайчета, морски свинчета и други гризачи, както и за пернатите ви любимци — Versele-Laga, Beaphar CARE+, Bunny и други.

Научете още ➝

Прегледи и лечение на екзотични птици и декоративни животни

Морски свинчета, зайчета, хамстери, папагали, игуани и други екзотични животни са чести посетители при нас. Обръщаме им голямо внимание.

Научете още ➝
Използваме бисквитки за да подобрим вашия престой на сайта. Оставайки на сайта вие се съгласявате с нашата политика за бисквитки. Приемам 🍪 Научете повече