English

Новет – Животните и ние

гр. Пловдив
бул. България №276

0888 83 83 42

032 96 31 29

понеделник до петък: 8:00 – 19:00
събота и неделя: 9:00 – 18:00

Още контакти и карта ➝

You can change the site language in the menu. Got it

Д-р Мая Маринова

Средното си образование завършва в Природо-математическа Гимназия — Смолян. След това изучава Ветеринарна медицина в Тракийски Университет — Стара Загора, като завършва обучението си през 2021 година.

От малка е знаела, че медицината ще е част от живота ѝ, и когато е дошло времето да избира своята професия, решава да помогне на най- беззащитните и на тези които заслужават помощ от човечеството — именно четириногите. По време на обучението си в университета посещава няколко конференции и семинари свързани с ветеринарната медицина, един от които е във Ветеринарният Университет в Истанбул.

Своята практика започва с едри селскостопански животни в Родопа планина. А от началото на 2022 и с откриването на нашата нова клиника, Д-р Маринова става част от екипа ни и започва работа с дребни домашни любимци. Работата в клиника я удовлетворява заради динамиката, разнообразието на видове животни както и благодарността на пациентите, изразяваща се в щастливо размахващи се опашки.

Има интереси към вътрешни болести, инфекциозни заболявания, дерматология и екзотични животни. Обича общуването с четириногите, както и с техните стопани, използва свободно английски език. Стреми се към развитие и осъвършенстване с всеки изминал ден, затова и участва в практически и онлайн семинари, един от които към Университетът Линкълн.

През свободното си време обича да бъде в планината или да пътува.

Има персийска котка на името Бамби.

Използваме бисквитки за да подобрим вашия престой на сайта. Оставайки на сайта вие се съгласявате с нашата политика за бисквитки. Приемам 🍪 Научете повече